Dnes Vám přináším velmi lehký recept na nejlepší pečené brambory na špízu! Hodí se klidně i jako předkrm nebo rychlá večeře.
Své fotky Vám zde zveřejním během pár dní:)

- 2 střední brambory
- 4 lžíce rozpuštěného másla
- 1 hrnek nastrouhaného parmazánu
- půl lžičky pepře
- 1 lžíce česnekového prášku
- 1 lžíce sladké papriky a soli
- bylinky na ozdobu (petržel, bazalka)
Příprava:
Předehřejte troubu na 160ºC. Vložte jehlu/špejli do brambory. Držte ostrý nůž pod úhlem a řežte v opačném směru do brambory. Zkuste vytvořit spirálu.
Rozpustíme máslo a potřete ji po celé bramboře. Ve středně velké míse smíchejte parmazán, černý pepř, česnek, papriku a sůl. Umístěte jehle s bramborou přes mísu a lžící potřete směs po celé bramboře. Pečeme 25-30 minut dokud pěkně nezhnědne. Ozdobíme parmazánem a petrželkou.
Necháme vychladnout po dobu 5 minut.
Podáváme teplé a TASTY! #varimtasty
Žádné komentáře:
Okomentovat